Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Kyocera kerámia

A főzés élvezete a szeleteléssel kezdődik

A Japán kultúra nagy hangsúlyt fektet a szeletelés tökéletesítésére, hisz a penge vastagsága, élessége, anyaga és rugalmassága befolyásolja az ételek ízét, a gyümölcsök, zöldségek hosszantartó frissességét.
Bizony nem mindegy mivel készítjük el kedvenc étekeinket, hisz a modern konyha világában nem csak a miből, hanem a mivel is nagyon fontos kérdés, és ebben verhetetlenek a Kyocera kerámia termékei . . .

A főzésnél nemcsak az alapanyagok minősége fontos . . .

Ezek a kések könnyebbek, keményebbek, mégis rugalmasak és a hosszú konyhai szeletelés, hámozás során sem fárad el kezünk.
Nyelük ergonomikusan kialakított, így könnyed használatot és gyors eredményt garantálva élvezhetjük a szeletelés élményét.
Mivel a Kyocera kerámia anyagában semleges, ellenáll a baktériumoknak, nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal ezért az ételünk színe, íze, frissessége változatlan marad a szeletelés után is.
Tisztítása könnyű és egyszerű!
A mai modern konyha elengedhetetlen kelléke.
Évek múltán ha úgy érzi, hogy tompult kése, hozza el mi megélezzük.


Már az első használatnál élvezni fogja!

A Kyocera által fejlesztett kerámia 50%-al keményebb az acélnál!
Keménységben egyetlen anyag előzi meg: a Gyémánt!
Ez a kerámia szabadalmaztatott cirkónia 206 anyagból készül így a keménységi skálán 8,5-ös értékkel az edzett Acél max: 6,5-es értéke után és a Gyémánt 10-es értéke előtt található.
A kések egyediségét a gyártás utolsó folyamata teszi tökéletessé, mégpedig a kerámiakések kézzel élezése.
Így tulajdonságainak köszönhetően, 15x hosszabb ideig megtartja élét, az acél pengékhez képest.

A Kyocera kések jellemzői

A Kyocera modellek műanyag nyele ergonomikusan kialakított, a nehezebb konyhai feladatoknál könnyed használatot és gyors eredményt garantál.
A kések pengéje fekete, illetve fehér színű, a modellek penge-hossza 7,5 cm-től a 18 cm-ig terjed és cirkónium-oxidból készül.
A gyártási technológia leutánozza a természetet, ugyanazokat a folyamatokat és feltételeket létrehozva, amik a gyémánt kialakulását is lehetővé teszik.
Az anyag 1.500 C°-on hevítve, fehér pengés 300 tonna/m2, fekete pengés 20.000 tonna/m2 nyomással jön létre.
A Kyocera kerámia pengék rendkívül élesek és ellenállóak, élüket fehér pengés 10-szer, fekete pengés 15-ször hosszabb ideig meg tartják szemben más professzionális pengékkel, beleértve a magas széntartalmú acélokat is.

Vegyileg közömbösek, sima polírozott felszínük ellenáll a baktériumoknak és nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal.

Tisztításuk könnyű, egyszerűen le kell öblíteni és szárazra törölni!

Webáruház készítés