Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


KYOCERA "JULIENNE" Szeletelő

KYOCERA "JULIENNE" Szeletelő
 • KYOCERA "JULIENNE" Szeletelő
 • KYOCERA "JULIENNE" Szeletelő
 • KYOCERA "JULIENNE" Szeletelő
 • KYOCERA "JULIENNE" Szeletelő
 • KYOCERA "JULIENNE" Szeletelő
 • KYOCERA "JULIENNE" Szeletelő
8 490 Ft

“Julienne” szeletelő kerámia késsel

Kerámia pengés szeletelő, amely kialakításának köszönhetően egy mozdulattal képes Julienne szeleteket kimetszeni a zöldségből vagy gyümölcsből, ezzel felgyorsítva a főzési munkálatokat.
Kézvédő jár a termékhez, amely véd a sérülésektől.
A kerámia penge éle olyan akár a borotva és 10x tovább megtartják az élüket, mint más acél pengék.

Használata igazán egyszerű, és praktikus.

Tisztítása könnyed: használat után elöblítjük.
 • A Kyocera kerámia eszközök pengéje cirkónium-oxidból készül. A gyártási technológia leutánozza a természetet, ugyanazokat a folyamatokat és feltételeket létrehozva, amik a gyémánt kialakulását is lehetővé teszik. Az anyag 1500 Celsius fokon hevítve, 3-20000 tonna/m2 nyomással jön létre.
  A Kyocera kerámia pengék rendkívül élesek és ellenállóak, élüket 10-szer hosszabb ideig tartják meg, mint más professzionális pengék, beleértve a magas széntartalmú acélokat is. Vegyileg közömbösek, így az étel színe és íze változatlan frissességű marad a szeletelés után is. Sima, polírozott felszínük ellenáll a baktériumoknak és nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal. Kerámiából készülnek, ezért nem barnítják be az ételt, nem adnak át fémes ízt és szagot, és soha nem kezdenek el rozsdásodni. Könnyű súlya az acéléval ellentétben sokkal könnyedebb használatot eredményez még a nehezebb feladatoknál is. Tisztítása könnyű, egyszerűen le kell öblíteni és szárazra törölni.

  A japán Kyocera gyár 1984 óta gyártja a kerámia pengés szeletelő késeit és konyhai kiegészítő termékeit, úttörőként bevezetve egy új, high-tech koncepciót a szeletelés világába. Mind az anyag minősége és a gyártási folyamat egy nagyon megbízható, precíz, mégis a modern korok szellemét idéző termékcsaládot eredményez.

Webáruház készítés