Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Dupla, állítható kerámia fűszer örlő

ÚJ
Dupla, állítható kerámia fűszer örlő
 • Dupla, állítható kerámia fűszer örlő
 • Dupla, állítható kerámia fűszer örlő
 • Dupla, állítható kerámia fűszer örlő
 • Dupla, állítható kerámia fűszer örlő
9 790 Ft

Dupla kerámia fűszerőrlő

Dupla örlő fejjel és tartállyal rendelkező, állítható kerámia mechanikájú őrlő.
Beállítjuk a kívánt szemcseméretet és könnyedén őrölhetünk vele a különböző sókat, borsokat, fűszereket és magvakat.
A kerámia mechanika az eszköznek hosszú és tartós életet biztosít, az ételeknek nem kölcsönöz fémes ízt, és nem is színezi meg azokat.
Használata igazán egyszerű: beállítjuk a kívánt szemcseméretet, majd letekerjük az őrlőt az üvegtartályról, belehelyezzük az őrölni kívánt alapanyagot, majd az őrlőt visszahelyezve a tartályra egyszerű elforgatással elvégezzük az őrlést.

Mosogatógépben is mosható.

 • A Kyocera kerámia eszközök pengéje cirkónium-oxidból készül. A gyártási technológia leutánozza a természetet, ugyanazokat a folyamatokat és feltételeket létrehozva, amik a gyémánt kialakulását is lehetővé teszik. Az anyag 1500 Celsius fokon hevítve, 3-20000 tonna/m2 nyomással jön létre.
  A Kyocera kerámia pengék rendkívül élesek és ellenállóak, élüket 10-szer hosszabb ideig tartják meg, mint más professzionális pengék, beleértve a magas széntartalmú acélokat is. Vegyileg közömbösek, így az étel színe és íze változatlan frissességű marad a szeletelés után is. Sima, polírozott felszínük ellenáll a baktériumoknak és nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal. Kerámiából készülnek, ezért nem barnítják be az ételt, nem adnak át fémes ízt és szagot, és soha nem kezdenek el rozsdásodni. Könnyű súlya az acéléval ellentétben sokkal könnyedebb használatot eredményez még a nehezebb feladatoknál is. Tisztítása könnyű, egyszerűen le kell öblíteni és szárazra törölni.

  A japán Kyocera gyár 1984 óta gyártja a kerámia pengés szeletelő késeit és konyhai kiegészítő termékeit, úttörőként bevezetve egy új, high-tech koncepciót a szeletelés világába. Mind az anyag minősége és a gyártási folyamat egy nagyon megbízható, precíz, mégis a modern korok szellemét idéző termékcsaládot eredményez.

 • Cikkszám
  CM25D
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés