Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Starter Set, FK-110WH Szeletelő kés + CP-09 Hámozó

Starter Set, FK-110WH Szeletelő kés + CP-09 Hámozó
  • Starter Set, FK-110WH Szeletelő kés + CP-09 Hámozó
  • Starter Set, FK-110WH Szeletelő kés + CP-09 Hámozó
14 790 Ft

Starter Set, Szeletelő kés penge 11 cm + "Y" hámozó

Gyártó: Kyocera FineCeramics
Származás: Japán
Megnevezés: Kés + hámozó szett
Penge méret: 11 cm
Penge színe: fehér
Csomagolás: műanyag dobozban
  • A Kyocera FK modellek műanyag nyele ergonomikusan kialakított, a nehezebb konyhai feladatoknál is könnyed használatot és gyors eredményt garantál. A kések pengéje fekete, illetve fehér színű. Az FK modellek penge-hossza 7, 5 cm-től a 18 cm-ig terjed. Mind háztartási, mind kereskedelmi és vendéglátó-ipari használatra tökéletesek. A Kyocera kerámia eszközök pengéje cirkónium-oxidból készül. A gyártási technológia leutánozza a természetet, ugyanazokat a folyamatokat és feltételeket létrehozva, amik a gyémánt kialakulását is lehetővé teszik. Az anyag 1500 Celsius fokon hevítve, 3-20000 tonna/m2 nyomással jön létre.
    A Kyocera kerámia pengék rendkívül élesek és ellenállóak, élüket 10-szer hosszabb ideig tartják meg, mint más professzionális pengék, beleértve a magas széntartalmú acélokat is. Vegyileg közömbösek, így az étel színe és íze változatlan frissességű marad a szeletelés után is. Sima, polírozott felszínük ellenáll a baktériumoknak és nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal. Kerámiából készülnek, ezért nem barnítják be az ételt, nem adnak át fémes ízt és szagot, és soha nem kezdenek el rozsdásodni. Könnyű súlya az acéléval ellentétben sokkal könnyedebb használatot eredményez még a nehezebb feladatoknál is. Tisztítása könnyű, egyszerűen le kell öblíteni és szárazra törölni.

    A japán Kyocera gyár 1984 óta gyártja a kerámia pengés szeletelő késeit és konyhai kiegészítő termékeit, úttörőként bevezetve egy új, high-tech koncepciót a szeletelés világába. Mind az anyag minősége és a gyártási folyamat egy nagyon megbízható, precíz, mégis a modern korok szellemét idéző termékcsaládot eredményez.

  • Cikkszám
    110WH_CP09_BK
Webáruház készítés